Servicii

Transport rutier // Transport maritim // Transport aerian // Transporturi speciale

truck-39103_960_720

1. Transport rutier

 Camioane complete FTL
Grupaje LTL
Camioane 7,5 to
Camioane 3.5 to

 

2000px-Ferry.svg2. Transport maritim

Oferim  servicii de transport maritim de marfuri,  transportata in containere complete sau in grupaj catre orice port din lume. Aceasta solutie de transport este cea mai economica avand in vedere distantele parcurse insa timpul de tranzit este ceva mai mare comparativ cu celalalte metode de transport . Putem oferi solutii atat pentru containere complete (FCL ) cat si pentru grupaje (LCL ) in si din cele mai importante porturi ale lumii.
Echipa noastra ofera solutii si consiliere in cazul fiecarui  client in parte , pentru a alege solutia cea mai potrivita . De asemenea asiguram suport si comunicare pe toata durata transportului maritim de la preluarea marfurilor si pana la livrare.
Tipuri de container standard  folosite sunt de 20′ si 40′, standard-universale, open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

 

airplane-99047_960_7203. Transport aerian

Just In Time Spedition ofera solutii de transport aerian de marfuri in intreaga lume, atat cu avioane de linie cat si cu charter,  fiind solutia perfecta pentru transporturile pe distante lungi si care au termene de tranzit foarte scurte .
Echipa noastra specializata in transport aerian,  precum  si colaborarea cu agenti  din intreaga lume asigura livrarea marfurilor dumneavoastra in timp util si in cea mai mare siguranta .

 

 

Untitled-14. Transporturi speciale :

 Transport marfuri periculoase ADR
Transport  temperatura controlata
Transport textile
Transport agabaritic

 

 

 

black-box-310220_960_7205. Cross docking

 etichetare

 ambalare

Contactează-ne: