Despre noi

 Transport de marfuri // Transport general de marfuri

transporturi rutiere Suntem o societate cu capital integral romanesc , infintata in anul 2010 care ofera servicii in domeniul logistic reprezentand servicii de transport rutier, aerian, maritim, depozitare, agabaritic, transporturi speciale – marufuri periculoase ADR (indiferent de clasa ), frigorific , textile, cross docking, etichetare, ambalare . Toate aceste servicii se pot realiza in/ din orice colt al lumii.
Datorita impliicarii si seriozitatii fata de partenerii nostri am resusit ca in fiecare an sa ne marim atat portofoliul de clienti cat si cifra de afaceri.
Clientii nostri activeaza in diferite industrii si domenii de activitate – importatori , distrbuitori, producatori (industria mobilei, auto, textila, alimentara). Pentru ficare dintrei ei cautam sa ne adaptam cat mai bine pe cerintele specifice fiecarei industri .
Echipa noastra este formata dintr-un colectiv tanar, receptiv la tot ce inseamna nou in domeniul logisticii si care este gata sa raspunda oricaror provocari si a  celor mai exigente cerinte din domeniu oferind solutia optima la costuri cat mai reduse .
Pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre va invitam sa ne transmiteti o cerere de oferta iar consultantii nostri in vanzari va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil .

TRANSPORT RUTIER DE MARFURI // TRANSPORT AERIAN DE MARFURI // TRANSPORT MARITIM DE MARFURI // TRANSPORT AGABARITIC // TRANSPORTURI SPECIALE DE MARFA // TRANSPORT DE MARFURI PERICULOASE // TRANSPORT ADR // TRANSPORT FRIGORIFIC

VEZI SERVICII

Contactează-ne: